Swinghearts

Työryhmä kiittää tapahtumasta!! Tapahtuma tulee uudelleen vuonna 2020! Nähdään taas!

Sillä välin checkaa Tampereen seudulla Finnfest ja Manse Swing Bootcamp 😉

Tervetuloa keväisen Tampereen syleilyyn! Ennen päättäjäisjuhlia ja järjestelyjä on hyvä rauhoittua ja keskittyä omaan kehoon sekä kavereiden ihanaan seuraan. Lämpimässä Swinghearts tapahtumassa unohdetaan kevään kiireet ja keskitytään jo kesäiseen rentoutumiseen.

Your sweethearts

Emeline Rochefeuille & Jakub Jakoubek

Tuire & Markus Mast

Tapahtumapaikka

Satakunnankatu 29, Tampere

Tapahtuma keskellä kaupunkia! Tanssimme tällä kertaa tanssikoulu Dame Claven tiloissa. Tapahtumapaikalta löytyy 80m2 ja 150m2 tanssisalit, pukuhuoneet, suihkutilat ja mukavasti wc-tiloja!

Paikan tuntumassa on runsaasti ravintoloita ja K-supermarket kiven heiton päässä!

Hinnat

Tapahtumapassi — sisältää kaiken
❤ 110€ työssäkäyvät
❤ 100€ DCT:n jäsenet ja intermediate tasolla kilpailevat
❤ 80€ opiskelijat ja advanced tasolla kilpailevat

Päiväpassi — kyseisen päivän tunnit ja bileet
❤ 70€ lauantai
❤ 50€ sunnuntai

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu täältä!

Tapahtuman koon vuoksi paikkoja on rajoitetusti, joten olethan nopea ilmoittautumisen kanssa. Näin pyrimme varmistamaan, että kaikilla on mukava tanssia ja oppia mahdollisimman paljon näiden ihanien opettajien tunneilla.

Voit ilmoittautua parin kanssa tai ilman paria. Parin kanssa ilmoittautuneet vahvistetaan välittömästi. Ilman paria ilmoittautuvat voivat joutua jonoon odottamaan viejä-seuraaja-suhteen tasaantumista. Vahvistamme parittomia enintään suhteessa 5:7.

Peruutukset

Vahvistat osallistumisesi maksamalla osallistumismaksusi saamaasi eräpäivään mennessä. Paikkavarauksesi voi peruuntua, jos et suorita maksua annetussa määräajassa.

Passin voit myydä eteenpäin saman roolin edustajalle ilman lisäkuluja. Myymisen mahdollisuuksista toisen roolin edustajalle tulee kysyä tapahtuman järjestäjiltä. Jos tähän ei ole kuitenkaan mahdollisuutta voidaan maksamastasi summasta palauttaa 50%, mutta peruuttaminen tulee ilmoittaa 7.4. mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen ei tehdä maksupalautuksia.

Majoitus

Suosittelen kysymään paikallisilta tanssijoilta yöpaikkoja. Tällä tavoin pääset jutskailemaan helposti myös tanssilattian ulkopuolella ja tutustumaan uusiin tyyppeihin entistä paremmin.

Airbnb on myös aina varma ratkaisu!

Lisätietoja

tanssikoulujennina@gmail.com
tanssikoulujennina.anne@gmail.com

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.

Mainokset