Swinghearts

Swinghearts järjestetään uudelleen entistä ehompana vuonna 2020! Tällä kertaa hieman aikasemmin eli huhtikuussa 3.-5. päivä. HOX! Ilmoittautuminen on auki nyt.

Tervetuloa keväisen Tampereen syleilyyn! Ennen päättäjäisjuhlia ja järjestelyjä on hyvä rauhoittua ja keskittyä omaan kehoon sekä kavereiden ihanaan seuraan. Lämpimässä Swinghearts tapahtumassa unohdetaan kevään kiireet ja keskitytään jo kesäiseen rentoutumiseen.

Your sweethearts

Emeline Rochefeuille & Jakub Jakoubek

Tuire & Markus Mast

DJ’s Special workshop

Tänä vuonna on nannaa tarjolla! Helsingiläistynyt Lauri Laitinen tulee ohjaamaan meidän uusimpia levyn pyörittelijöitä ja trendien seuraajia.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kuulemaan itse mestarilta, kuinka pitää tanssijat virkeinä tanssilattialla, oppimaan selkeimmät levynsoitto ohjelmat ja tiedustelemaan DJ:n työstä, onnistumisista ja velvollisuuksista.

Workshoppiin kuulu ennakkomateriaalit ja ennakkotehtävä, joihin syvennytään paikan päällä 3h ohjauksessa viikonlopun aikana. Osallistujat pääsevät harjoittelemaan levyjen soittamista 1-2 tuntia viikonlopun aikana, johon he saavat apua ja palautetta.

Eli:
❤ ennakkomateriaalit ja ennakkotehtävä
❤ 3h ohjausta
❤ 1-2h soitto aikaa
❤ Hinta: 40€

Aikataulu

Perjantai 3.4.
kello 18.30 xoxo
kello 19-> bileet

Lauantai 4.4.
kello 11-17 tunteja
kello 20-> bileet

Sunnuntai 5.4.
kello 12-17 tunteja
kello 18 nähdään taas!

Tapahtumapaikka

Työryhmämme kartoittavat Tampereen mahdollisuuksia!

Kaleva on osoittautunut potentiaaliseksi sijainniksi. Lisätietoa pian.

Hinnat

Tapahtumapassi earlybird/latebird — sisältää kaiken
❤ 120€/130€ työssäkäyvät
❤ 100€/110€ intermediate tasolla kilpailevat
❤ 50€/60€ opiskelijat ja advanced tasolla kilpailevat

DJ’s Special
❤ 40€

Päiväpassi — kyseisen päivän tunnit ja bileet
❤ 25€ perjantai
❤ 75€ lauantai
❤ 55€ sunnuntai

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumine alki nyt!

Tapahtuman koon vuoksi paikkoja on rajoitetusti, joten olethan nopea ilmoittautumisen kanssa. Näin pyrimme varmistamaan, että kaikilla on mukava tanssia ja oppia mahdollisimman paljon näiden ihanien opettajien tunneilla.

Voit ilmoittautua parin kanssa tai ilman paria. Parin kanssa ilmoittautuneet vahvistetaan välittömästi. Ilman paria ilmoittautuvat voivat joutua jonoon odottamaan viejä-seuraaja-suhteen tasaantumista. Vahvistamme parittomia enintään suhteessa 5:7.

Peruutukset

Vahvistat osallistumisesi maksamalla osallistumismaksusi saamaasi eräpäivään mennessä. Paikkavarauksesi voi peruuntua, jos et suorita maksua annetussa määräajassa.

Passin voit myydä eteenpäin saman roolin edustajalle ilman lisäkuluja. Myymisen mahdollisuuksista toisen roolin edustajalle tulee kysyä tapahtuman järjestäjiltä. Jos tähän ei ole kuitenkaan mahdollisuutta voidaan maksamastasi summasta palauttaa 50%, mutta peruuttaminen tulee ilmoittaa 8.3. mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen ei tehdä maksupalautuksia.

Majoitus

Suosittelen kysymään paikallisilta tanssijoilta yöpaikkoja. Tällä tavoin pääset jutskailemaan helposti myös tanssilattian ulkopuolella ja tutustumaan uusiin tyyppeihin entistä paremmin.

Airbnb on myös aina varma ratkaisu!

Lisätietoja

tanssikoulujennina@gmail.com
tanssikoulujennina.anne@gmail.com

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.