Tuntikuvaukset

West coast swing

Kurssi on tasoltaan keskitaso. Keskitasolla toivotaan, että hallitset jo perus ohitukset, osaat perus pyörimiset, pushit ja whipin sekä tiedät starter stepin, sling shotin ja roll in roll outin.

Kurssi keskittyy tänä kautena footworkkiin ja pyörimisiin. Tutustumme siis variaatioihin, joissa keskitytään jalkatyöskentelyyn ja erilaisiin pyörimisiin. Käymme läpi tekniikoita fokusoiden jalkaterän työskentelyyn ja pyörimisen hallintaan sekä viejänä, että seuraajana.

Kizomba fusion

Kurssi tarjotaan sekä alkeissa että alkeisjatko/keskitasossa. Alkeissa sinulla ei tarvitse olla muuta kuin intoa oppia uutta ja kerrata vanhaa. Alkeisjatko/keskitaso ryhmässä toivomme hallitsevasi Basic 1,2 ja 3, osaavasi perus exitit/saidat ja tietäväsi perus avaukset, käden ali ja niiden sulkemisen.

Alkeiskurssi keskittyy tanssinperusteiden kattavaan osaamiseen parityöskentelystä oman kehonhallintaan. Tutustumme yllämainitun kuvauksen kuvioihin ja vienti-seuraamistekniikoihin. Alkeisjatko/keskitaso keskittyy erityisesti kehon kannatukseen ja variaatioiden hallintaan. Tutustumme kannatusta kohentaviin ja ylläpitäviin harjoituksiin, tasapainon hallintaan ja rakennamme valmiuksia monipuolisempien variaatioiden tanssimiseen.

Seuratanssi

Seuratansseja harjoitellaan sekä alkeis että alkeisjatko ryhmissä. Alkeissa sinulla ei tarvitse olla muuta kuin intoa oppia uutta ja kerrata vanhaa. Alkeisjatkossa toivomme sinulla olevan käsityksen kyseisestä tanssista ja pystyt tanssimaan kappaleen vaivatta alusta loppuun. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla suurta materiaalipankkia.

Alkeiskurssi keskittyy seuratanssien perusteisiin. Rakennamme kurssin aikana kehonhallintaa ja kannatusta ja tutustumme vienti-seuraamistekniikoihin. Alkeisjatko kurssilla keskitymme variaatioiden mahdollistamiseen. Pyrimme luomaan mahdollisuuksia tanssia mielekkäästi erilaisiin musiikkeihin ja luomaan mielenkiintoista tanssia.